About me

Luottamustehtävät / Official posts

Hollolan kunnanhallitus nimesi minut Vesijärvisäätiön valtuuskuntaan 2018-2021

Vesijärvisäätiö lyhyesti

Päijät-Hämeen Vesijärvisäätiön tarkoituksena on kerätä Puhdas Vesijärvi -ohjelmalle varoja, jotka käytetään Vesijärven ja alueen pienten järvien kunnossapitoon, seurantaan ja tutkimukseen.

Säätiö edistää luonnon- ja ympäristönsuojelua, jakaa apurahoja ja avustuksia sekä tukee ja luonnon- ja ympäristönsuojelua edistävää koulutus- ja tiedotustoimintaa.

Säätiön toimintaa valvoo ja tukee 24 hengen valtuuskunta, joka nimeää säätiön hallituksen.

Vesijärvisäätiön sivut: Puhdas Vesijärvi

Vesijärven ja Lahden seudun muiden vesien hoitoa ohjaa eri tahojen kanssa yhteistyössä laadittu kolmivuotinen Vesijärvi-ohjelma.

Edustin Hollolan kuntaa Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymän yhtymäkokouksessa tavoitteena toisen asteen koulutusmahdollisuuksien turvaaminen alueella. 

Minut äänestettiin KD Nuorten vuosikokouksessa Lahdessa 2017 KD Nuorten hallitukseen kaksivuotiskaudeksi.

Vaasassa pidetyssä vuosikokouksessa 2019 tulin valituksi hallituksen varajäseneksi vuodelle 2020.

Minut äänestettiin vuonna 2018 Hämeen KD Nuorten vuosikokouksessa puheenjohtajaksi.

Minut äänestettiin vuonna 2017 Hämeen KD Nuorten vuosikokouksessa hallituksen jäseneksi ja 1. varapuheenjohtajaksi.

Minut valittiin vuonna 2017 Hollolan Kristillisdemokraattien vuosikokouksessa johtokunnan jäseneksi.

Vuoden 2020 alussa KD Nuorten puheenjohtaja Annika Lyytikäinen siirtyi puoluevaltuustosta puoluehallitukseen ja olin Annikan henkilökohtainen varajäsen, joten minusta tuli puoluevaltuuston varsinainen jäsen.

KD valtuutettu Eila Virtanen kuoli yllättäen ja minusta tuli varavaltuutettu vaaleihin 2021 asti.

Tietoa minusta / About me

Olen kotoisin Hollolasta. Olen koulutukseltani tietojenkäsittelyn tradenomi (amk) ja teen työtä liikemiehenä. Olen opiskellut myös videotuotantotekniikkaa ja -ilmaisua sekä studiovalokuvausta. Aloitin kuvaamisen jo lapsena 90-luvulla kun henkilökohtaiseen käyttöön suunnatut kamerat vielä olivat kömpelöitä ja videontekoporukka koostui lähimmistä ystävistä. Parempien kameroiden myötä kuvaamisen mahdollisuudet laajenivat, mutta vasta vuonna 2009 innostuin vapaaehtoistyön ja opiskelun kautta enemmän kuvaamisesta ja leikkaamisesta.

Kuvaan sivutyönä lähinnä häitä ja potretteja. Teen myös videoita asiakkaiden tarpeiden mukaan. Valitettavasti en voi julkaista kaikkia ottamiani kuvia tai tekemiäni videoita sivullani turvallisuus- tai sopimussyistä.

Olen ollut mukana monikameratuotannoissa lähinnä kuvaajana, mutta myös muutaman kerran ohjaajana ja muissa rooleissa. Olen tehnyt myös leikkausta, äänitystä ja valaisua sekä mentorointia.

Olen matkustanut ja viettänyt aikaa 15 maassa ja tehnyt paljon vapaaehtoistyötä varsinkin maahanmuuttajien parissa. Olen mm. opettanut suomenkieltä ja kulttuuria sekä ollut muuttoapuna, leiriohjaajana, ruoka-avussa ja teknisenä apuna. Olen tehnyt kymmeniä eri töitä, mutta kaikki eivät ole olleet palkkatyötä. Harrastan pelejä, musiikkia ja liikuntaa.

IN ENGLISH:

I’m from Hollola, southern Finland. I’m a Bachelor of Business Administration and Information Technology and I work as a businessman. I’ve also studied video production technique and expression and studio photography. I started photography and filming as a child in the ’90s when personal cameras were still clumsy and video making group consisted of closest friends. Along better cameras, the possibilities of shooting expanded but not until 2009 did I get more excited about shooting and editing through voluntary work and studies.

As a second job, I shoot mainly weddings and portraits. I also do videos according to clients’ needs. Unfortunately, I can’t publish all pics and videos I’ve taken on my website because of security or contract reasons.

I’ve been part of multi-camera productions mainly as a cinematographer but also a few times as a director and in other roles. I’ve also done editing, sound recording and lighting as well as mentoring.

My hobbies include gaming, music and sports.

Vaalivideo vuodelta 2017, missä tuntemani ihmiset kertovat ajatuksiaan minusta: